[caption id="attachment_19141" align="aligncenter" width="320"] Avokado Chips[/caption] Ett enkelt recept och du kan såklart variera garneringen, fina som en förrätt, till drinken eller en söndags frukost. Vill du göra receptet mer hållbart kan du byta ut avokado till en zucchini. Avokado chips 2 st avokado 1 schalotten lök 1 dl näringsjäst 1 dl skalade hampafrö 2 dl malda gula linfrön Salt och peppar 1 citron zest Oliv olja Du behöver en bunke, en plåt, ett bakplåtspapper, ett glas och en matsked. Börja med att sätta på ugnen på 225°. Mosa avokado, riv citronen och hacka löken fint. Blanda alla ingredienser, vill du krydda med någon annan smak addera det till smeten. Jag använder gärna rökvatten som finns att köpa på Hemköp. Klicka ut en matsked av smeten över plåten med bakplåtspappret, fortsätt tills hela smeten är upplagd. Pensla olivolja på undersidan av glaset och stansa ut chipsen försiktigt. Grädda i 15-18 minuter. Låt chipsen svalna på ett galler innan du lägger på din garnering. [caption id="attachment_19140" align="aligncenter" width="320"] Chips till frukost[/caption]